FORUM


Gratispsykolog.com

Om: «Gratis Psykolog (www.gratispsykolog.com) er et nettsted der du kan dele erfaringer med blant annet andre mennesker som er i “samme båt” som deg. Målet er å gi brukerne muligheten til å dele sine erfaringer om psykologiske lidelser helt anonymt. Nettstedet har ikke til hensikt å være en erstatning for psykologer og andre med faglig kompetanse.»

Link: http://www.gratispsykolog.com/


Kameratstotte.no

Om: «Kameratstøtte.no er et samarbeid mellom Norges Veteranforbund for Internasjonale Operasjoner (NVIO) og Mental Helse (MH). Tjenesten har som mål å forebygge psykiske helseplager blant soldater, veteraner og deres familie.»

Link: http://www.kameratstotte.no/Forum


Klara Klok

Om: «Helseinformasjonstjenesten Klara Klok har ungdom og unge voksne i aldersgruppen 10 – 25 år som hovedmålgruppe. Hensikten med tjenesten er å gi god informasjon og veiledning om temaene kropp og helse, følelser, rus og seksualitet uavhengig av hvem du er og hvor du bor. Spørsmålsstilleren er anonym og får svar innen en uke.»

Red.anm.: Dette er ikke et forum, men en spørreside hvor man kan stille spørsmål som blir besvart av fagpersoner (helsesøstre, leger, psykologer, osv.).

Link: http://www.klara-klok.no/


Kors på halsen

Om: «Kors på halsen tilhører Røde Kors, og er et sted alle under 18 år kan ringe, maile eller chatte og ta opp det som er viktig for deg. (…) Forumet til Kors på halsen skal være et sted hvor alle under 18 år kan snakke sammen om ulike tema. Her kan dere gi hverandre støtte, tips og råd eller dele erfaringer, følelser og meninger. (…) Du kan fortelle om alt, både de gode tingene og det du synes er vondt og vanskelig. For livet blir faktisk litt lettere når du har noen å snakke med!»

Link: http://www.korspahalsen.no/diskusjonsforum/


Nasjonalforeningens samtaleforum om demens

Om: «Samtaleforumet er en møteplass på nettet for alle som ønsker å dele erfaringer om demens. Har du selv fått en demenssykdom, eller er du ektefelle, barn eller venn av en person med demens, er du velkommen til å skrive et innlegg. Her er det mulig å få informasjon om demens, og erfaringer kan deles med hverandre. En moderator vil daglig være innom forumet og se til at innleggene er i tråd med retningslinjene i forumet.»

Link: http://www.nasjonalforeningen.no/no/Demens/Demenslinjen/Samtaleforum_om_demens/


Sidetmedord.no

Om: «På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer.»

Link: http://www.sidetmedord.no/Forum


UngHjelp

Om: «UngHjelp er en frivillig organisasjon som jobber for å dele barn og unges historier og erfaringer med psykisk helse. Målet er å øke kunnskapen om psykisk helse blant unge mennesker, for deretter å gjøre det mindre tabu og enklere å snakke om. Noe som også gjør det enklere å takle eventuelle problemer. På unghjelp.no lar vi ungdom og barn dele erfaringer, opplevelser og historier med andre som har opplevd det samme.»

Red.anm.: Dette er ikke et forum, men en side hvor barn og ungdom kan dele sine historier og erfaringer angående psykisk helse.

Link: http://unghjelp.no/